Syksyinen tervehdys kaikille!!

Tässä kirjoitan alkuinfoa siitä mistä asioista kirjoittelen tänne.

Kirjoittaja on Kaisa, perheen äiti ja synnyin kyllä...-76 vuonna.

Kirjoittelen meidän perheen "tavallisista" asioista.  Perheeseemme kuuluu kaksi lasta. Vanhempi on Henna (syntynyt 1996) joka käy peruskoulun viimeistä vuotta ja jatkoa suunnittelee. Hän soittaa kitaraa harrastuksekseen ja piirtelee.  Toinen lapsosemme on Niki (syntynyt 2000) hän on keitysvammainen ja vaikeasti autisti, hänen suuri intohimonsa on vhs ja dvd:t joita hänellä taitaa nyttemmin olla noin 600-700 (en ole nyt vähään aikaan niitä laskenut) Hän on äärettömän haastava kaikkine tapoineen.

Katrastamme kasvattaa jokunen eläin jotka ovat meidän kaikkien harrastus. Näitä on kissa "Hessu" cornish rex rotuaan ja on aikas ruma mutta niin kiltti. Koiran tehtävää hoitaa "Lilla" pikkaisen unisempi tiibetinspanieli vanha rouva. Gerbiilejä vilistää 3kpl eli sisaruskatras. Akaattikotiloita on 4kpl. Matelijaosastolta löytyy yksi viljakäärme "Aamu", vilkas kuin elohopea ja kuningaspyton "Olga", rauhallisuuden perikuva, toisaalta on hyvä että meille on joku rauhallinenkin tapaus eksynyt, sekä hyvin hyvin nirso algerianskinkki "Kiki". 

Muuten vaan puuhaillaan ralliautojen parissa, välillä katsojana välillä toimitsijana ja joskus huollossa. Sitten jos on aikaa niin käyn tuulettamassa itseäni moottoripyörän kanssa. 

Yritän myös joskus hippusen sisustaa tätä meitin kotia jotta täällä viihdyttäis.

Meillä yritetään puuhailla ihan normi asioita mutta usein se ei onnistu vaan meillä asiat tehdään toisin, tai sitten ei edes tehdä...

Näistä asioista kertoilen täällä kun ennätän ja kuvia laittelen fiiliksen mukaan.

Ihan itselleni tämä toimii päiväkirjana ja jos sitä joku haluaa lukea ja saada täältä vertaistukea niin hyvä

 

Terkuin

Kaisa